132 sider fyldt med cykling, inspiration og oplevelser

I den nye udgave kan du bl.a. læse om:


Mesterlig mudderkamp i Aarhus

Vi var med til afviklingen af DM i cyklecross på Aarhus Cyklebane 10. januar, som var kærkommen i en tid plaget af løbstørke på grund af COVID-19-pandemien.

Læs hele artiklen i magasinet. Køb det her


TIPS OG TRICKS:

Masser af anmeldelser og gear samt tips og tricks

Vi anmelder bl.a. cykler, sko og hjelme og så præsenterer vi også lækkert lir og gear. Du får også tips og tricks til hvordan du hurtigt klargør din cykel så den er klar til næste tur og til hvordan du selv retter dine cykelhjul hvis f.eks. baghjulet slår fra højre til venstre, fordi man har været så uheldig at styrte eller køre i et hul.

Læs hele artiklen i magasinet. Køb det her


På bjergtagende eventyr i ørkenstaten Oman

Vi følger Gerhard og Martin i en uge på mountainbike i Oman, hvor de oplever udfordrende cykling i høje bjerge, smuk natur, imødekommenhed og rig historie i den arabiske verdens sikreste rejseland. Du får også links til relevant information og fakta om rejsen dertil og planlægningen.

Læs hele artiklen i magasinet. Køb det her


Kom i god form med Intelligent Cycling

Kan man komme i god form ved at cykle på en indoor-cykel og møde forårets første cykelture med rigtig gode ben? Svaret er ja. Læs artiklen i magasinet hvor vi går dybere ind i Intelligent Cycling, som er det førende træningssystem i landets fitnesscentre.

Læs hele artiklen i magasinet. Køb det her


 

Cykel-Motion Danmark henvender sig til de mange danske cykelmotionister, hvad end de kører landevejene tynde eller er ude på de fede trails på mountainbike. Her kan du få styr på de nyeste trends og det bedste cykelgrej, men også den korrekte træning, der gør læseren klar til at nyde livet på to hjul. Få inspiration til fede ruter og oplevelser på cyklen i Danmark og udland.

 Abonnér på magasinet Cykel-Motion Danmark for kun 85 kr. pr. magasin Inkl. porto - KLIK HER!


Køb ét enkelt Cykel-Motion Danmark for kun 99 kr. pr. magasin Inkl. porto - KLIK HER!


Giv et abonnement på Cykel-Motion Danmark i gave - KLIK HER!


Total beløb:
    Til kassen