Tøse-Runden 25 års jubilæumsløbet 2015 ser ud til at blive et tilløbsstykke.

Updated: december 19, 2014

tøse_IMG_7370

TøseRunden 25 års jubilæumsløbet 2015 ser ud til at blive et tilløbsstykke.

Mere end 500 deltager har allerede tilmeldt sig 2015 løbet og når vi tager de mange firmaer og klubber der har efterspurgt holdtilmeldinger, så ligner Tøse-Runden 25 års jubilæumsløb et tilløbsstykke.

Det er en glad Løbsledelse, der i øjeblikket arbejder med planlægningen af detaljerne til 2015 arrangementet siger formand Ebbe Olsen. De 24 år Tøse-Runden har været kørt, er der kommet cykelmotionister fra nær og fjern til en uforglemmelig oplevelse, med motionscyklingens glæde og fællesskabsfølelse som omdrejningspunkt.

Den 25. udgave af Tøse-Runden foregår den 30. maj 2015 og her i slutningen af december måned er antallet af tilmeldte deltagere på over 500, disse er fordelt på forskellige nationer. alt tyder derfor på, at de mange tidligere gode oplevelser fra Tøse-Runden, gives videre til såvel nye som tidligere deltagere.

Vi er sikre på, at kontinuiteten i arrangementet, samt viljen til hele tiden at Lytte til deltagernes ønsker, er en væsentlig faktor for succesen, fortsætter Ebbe Olsen. Vi har bevidst besluttet at nærhed , fællesskab og tryghed er nogle af nøgleværdierne, hvorfor det har været næsten den samme rute alle 25 år, samt at start og mål er samme sted og hele stemningen gerne skal afspejle at alle befinder sig godt.

Det der skiller Tøse-Runden ud fra mange andre motionscykelløb i Danmark. er at der er deltagere fra mange nationer. Dette skaber en unik stemning blandt deltagerne, fordi alle deltagerne har passionen for den fantastiske motionsform som cykelmotion er.

Mange firmaer og motions klubber deltager hvert år, dette såvel lokale, som fra hele landet. til glæde for den enkelte, samt for fællesskabet på arbejdspladsen. ikke mindst når man kommer hjem efter Tøse-Runden.

Har I Lyst til at deltage. er der stadig masser af muligheder. der kan læses meget mere om Tøse­ Runden på www.kcrv.dk/tøse-runden