Garda Bike Hotel – Enjoy Garda Hotel i Peschiera del Garda

Updated: juli 3, 2013

Enjoy Garda Hotel

Enjoy Garda Hotel i Peschiera del Garda, hvor Team Christina Watches Onfone bor, mens rytterne forbereder sig til den kommende cykelsæson, kaldes også Garda Bike Hotel, da det er specielt indrettet til cyklister, der vil bruge de gode muligheder for afvekslende cykelture i landskaberne rundt om Gardasøen. Hotellet, der er nyt og ligger ca. 100 meter fra søen ved landevejen, som går hele vejen rundt langs bredden, har en række faciliteter, der er tiltænkt de cyklende gæster:

  1. En sikker cykelkælder med gode stativer og alarm.
  2. Et veludstyret værksted til basale reparationer.
  3. Udlejning af racercykler – De Rosa og Eddy Merckx.
  4. Tilrettelagte cykelture med kort eller guides – forskellige sværhedsgrader.
  5. Kontakt til velrenommeret cykelværksted -10% rabat.
  6. Vaskefaciliteter til cykeltøj.
  7. En afbalanceret sportsmenu.
  8. Fitnessrum og svømmepøl.
  9. Kontakt til læge og fysioterapeut.
  10. Transfer fra og til lufthavn.

Garda Bike Hotel (Enjoy Garda Hote) er desuden udstyret med nogle nye og rummelige værelser, der er funktionelt indrettet og lever op til det bedste i moderne italienske design. Og selv om man selvfølgelig må undvære sin egen seng, så var erstatningen slet ikke så ringe – den gik an, som de siger ovre vestpå. Men hotellets største attraktion er stadig det landskab, det ligger midt i. Her er mulighed for alle slags cykelture – såvel fladbanetons langs søen eller sydpå, som klatring op gennem olivenlundene til de sneklædte tinder. Selv her i den kolde vintertid, hvor temperaturen ikke var særlig meget over frysepunktet, var der mange seriøse cyklister på landevejen nordpå langs Gardasøen. Men man kan også vælge at tage en noget kortere cappuccino-tur over til den smukke, middelalderlige by, Sirmione, som ligger på en halvø ude i Gardasøen. Og på denne tid af året har de sandelig skruet op for varmen på caféerne.

Enjoy Garda Hotel

Matematik professoren, bladets udsendte, cykelholdets kommercielle direktør, hoteldirektøren og massøsen foran hotellet før cafe-turen til Sirmione. Foto: Thomas Jensen.

Enjoy Garda Hotel

Mit værelse på cykelhotellet.

 

 

 

 

Enjoy Garda Hotel

Cykelhotellets værksted med cykelparkering.

Enjoy Garda Hotel

Cykelholdet samlet ved det fælles spisebord.