Canyon starter 2018 med et nyt partnerskab

Updated: januar 1, 2018

KOBLENZ, EMBARGO INDTIL MIDNAT 31.12.2017 — Mens cyclocross sæsonen er på sit højeste, kan Canyon med stolthed annoncere sit nye partnerskab med Beobank-Corendon, startende pr. 1. januar 2018. Det belgiske hold skal konkurrere på cross banerne ombord på den nye Inflite CF SLX, en cykel udviklet til at modstå de hårdføre krav i denne moderne sport.

Canyon er begejstret over at forsyne sine tekniske partnere med de mest avanceret setup muligt, for at levere det højeste niveau af performance. I bytte, kan ingeniører og product managers profitere af dybdegående feedback fra verdens bedste ryttere, en proces der indgår direkte i udviklingen af fremtidige cykler.

Når det kommer til at lade sine produkter gennemgå den ultimative test, kan der ikke være nogen bedre kandidat end Mathieu van der Poel. Hollænderens enorme potentiale og aggressive kørestil er der store perspektiver i for Canyons grundlægger og CEO, Roman Arnold: “Mathieu er intet mindre end det største talent i sporten lige nu. At se ham køre er noget helt specielt, for hver gang han konkurrerer, så er han så engageret, så stilfuld og kører med så stor passion. For alle os her hos Canyon er det Pure Cycling hele vejen igennem.”

Van der Poel har et mål om XC guld ved de Olympiske Lege i Tokyo 2020, et mål som alle hos Canyon er drevet af at få til at lykkes. Hollænderen vil modtage fuld support gennem UCI XCO World Cup sæsonen fra 2018 og fremadrettet, Efter cross sæsonen og udover Cross Country, vil Beobank-Corendon også konkurrere på landevejen, hvor rytterne vil have valget mellem Aeroad CF SLX og Ultimate CF SLX modellerne, med Speedmax CF SLX reserveret til kampen mod uret.

Beobank-Corendon rytterne vil debutere på Canyon Inflite CF SLX ved Grand Prix Sven Nys i Baal, Belgian nytårsdag.