CANYON INTRODUCERER ULTIMATE CF EVO (pressemeddelelse)

Updated: februar 7, 2017

VORES STATEMENT: CANYON INTRODUCERER ULTIMATE CF EVO

KOBLENZ, 02.02.2017 —- ‘‘Hvor tæt kan vi komme på at skabe den perfekte landevejscykel?’’ Det var det spørgsmål Canyons Development Team stillede sig selv ved opstarten af Ultimate CF EVO projektet. Det de skabte var en banebrydende 665g ramme og 270g forgaffel, der ikke går på kompromis med den stivhed, komfort og holdbarhed, der har bragt Ultimate rammen op på de øverste trin på Grand Tour podier. Med den nye Ultimate CF EVO, så har Canyon skabt deres letteste og teknisk mest avancerede rammesæt nogensinde.

Fra at vægtoptimere komponenter til brugen af eksotiske materialer og komposit materialer, så har lav vægt været tilstræbt som en de vigtigste faktorer for landevejscykel performance gennem professionel cyklings historie.

I det 21. århundrede gjorde carbon sin entre og ændrede totalt konventionelt cykeldesign, og materialet gav nye muligheder for ingeniørerne vedr. nye udformninger og applikationer for lettere designs end nogensinde før.

Lav vægt var dog ikke den eneste fordel.

I over et årti har Ultimate CF SLX repræsenteret det ypperste af Canyon landevejscykel ingeniørkunnen.

Ved at forene alle performance faktorer – uovertruffen stiffness-to-weight forhold, energibesparende komfort og wattbesparende aerodynamisk effektivitet – så er Ultimate CF SLX med rette betragtet som en af de mest komplette landevejscykler på markedet.

Under udviklingen af den nyeste 4. generation Ultimate CF SLX, har Canyon ingeniørerne udforsket potentialet for a hæve referencen for rammesæt performance til nye niveauer. Ved at kombinere deres markedsledende carbon ekspertise med state-of-the-art materialer, der ikke tidligere er brugt i cykelindustrien, så var de i stand til at skabe Ultimate CF EVO.

Hemmelighederne bag de enestående testresultater findes i et markant optimeret layup, der består af ultra-high modulus pitch-based fibre, hvilke der kræves en speciel tilladelse fra Japans forsvarsministerie for at få tilgang til.

Disse fibre gør det muligt for Ultimate CF EVO at levere hidtil uhørte niveauer vedr. stivhed og responsvillighed i kombination med sin utroligt lave vægt.

Hver eneste del på cyklen, fra forgaffel til sadelpind og integrerede cockpit har gennemgået de samme tests og høje standardkrav som resten af Ultimate serien for at skabe en cykel beregnet til landevejene, og ikke til en udstillingsmontre.

Ultimate CF EVO er mere end blot en ultralet landevejscykel. Den er en statement. Det er beviset på Canyons stadige nysgerrighed og ambition om at flytte grænserne for landevejscykel teknologi og innovation i jagten på Engineered Perfection.

Canyon tilbyder to komplette cykler, Ultimate CF EVO 10.0 SL og Ultimate CF EVO 10.0 LTD, der tydeliggør hvad deres top landevejscykler kan præstere. Derudover tilbydes Ultimate CF EVO også som komplet rammesæt inkl. H36 Aerocockpit CF og S15 VCLS 2.0 sadelpind, der giver rytterne et blankt lærred til at virkeliggøre deres drømmecykel på.


Canyon Ultimate CF EVO 10.0 SL


Canyon Ultimate CF EVO 10.0 LTD