Canyon introducerer skivebremser til landevej

Updated: december 16, 2016

Canyon introducerer skivebremser på alle deres landevejsmodeller. Se Canyon’s pressemeddelelse herunder. Vi har oversat den til dansk for dig.

Hvordan man introducerer skivebremser til landevej har gennem de seneste år været emne for ophedet diskussion. Forskellige standarder er kommet og gået, mens rytterne har diskuteret de positive og negative ting ved skivebremser på landevejscykler og landevejscykling i almindelighed.

Canyon udforskede først potentialet ved skivebremser til landevej i 2006 med projektet 6.8, et koncept med fuldt hydraulisk bremsesystem som holdt UCI’s krav til en minimumsvægt på mindst 6.8 kilo. Ti år senere har Canyon nået et skillevej. Nu snakker vi ikke bare koncept, men realiteter.  Tilbage i juni 2016 lancerede vi Endurace CF SLX, den første model der gav vores fortolkning af hvordan skivebremser på landevej skulle være.

Nu kan vi annoncere skivebremse teknologi i hele Canyon’s road program. Alle nye Aeroad CF SLX, Ultimate CF SLX, Ultimate CF SL, Endurace CF SLX og Endurace CF SL skivebremsemodeller tilbyder uovertrufne køreegenskaber der forstærkes af kontrollen kun skivebremser kan give.

At lave en helt serie af skivebremse udstyret cykler var ikke blot et spørgsmål om at tilpasse vores eksisterende fælgbremse platforme. Alle modeller er blevet redesignet på ny og gennemtestet af vores pro ryttere og ingeniører, så de tilbyder de samme køreegenskaber som Canyon racercykler er kendt for.

For at få et fuldt overblik se mere på www.canyon.com/da