Start din opkørsel fra første feriedag

Updated: februar 1, 2013

Selva, Mallorca 2013

poul-pool-og-udsigt

Cykler Mallorca, et nyt Bed and Breakfast med fokus på cykling åbner for foden af Mallorcas bjergkæde, Serra de Tramuntana. Langt væk fra masseturismen og med direkte adgang til de mest legendariske stigninger, den spanske ø kan byde på. 

Spræng turistfeltet og kom tættere på Mallorcas bjerge. Sådan lyder opfordringen fra det nyåbnede Cykler Mallorca, der fra 1. oktober 2012 giver dig som cyklist et forspring til de cyklister, der vælger at bo på hoteller langs Mallorcas kyster. Det store gule byhus i den smukke landsby Selva ligger i 200 meters højde ved bjergkæden, Serra de Tramuntana, og gør det muligt at køre ruter som opkørslen fra Sollér til Puig Major, den nordlige kystvej samt Formentor uden transportkilometer. Foruden den legendariske nedkørsel ved Sa Calobra og opkørslen til Mallorcas største kloster Lluc.

”Cykler Mallorca opfylder de behov, man som passsioneret cyklist måtte have for en aktiv ferie med vennerne eller en træningstur til Mallorca og er samtidig et alternativ til de traditionelle turistdestinationer,” siger Poul Kornerup Lauridsen, der driver Cykler Mallorca og sammen med sin kone, Katrine Kornerup og parrets tre drenge er rykket til den spanske ø for at skabe de bedst mulige rammer for cykling på Mallorca.

345-(Large)

Øen har i mange år har været de professionelles foretrukne træningsø, men trækker i stigende grad passionerede amatører og nybegyndere til sig, og Mallorcas righed på ruter gør, at der er landevej til de fleste. Poul Kornerup Lauridsen har selv cyklet både landevej og bjergkørsel over de sidste otte år og har personligt udvalgt og vedligeholdt de cykler, der kan lejes hos Cykler
Mallorca.

”Vi tilbyder nogle af øens bedst carbonlandevejscykler og mountainbikes fra Giant,” siger Poul Kornerup Lauridsen, der glæder sig over allerede at have haft de første begejstrede gæster og cyklister i huset.
Booker man et værelse i det 400 gamle, smukt renoverede byhus i Selva, får man adgang til både pool, squashbane, inde- og udekøkken samt have med frugttræer. Som en del af konceptet byder Cykler Mallorca på solid morgenmad inden de mange timer i sadlen samt mulighed for massage bagefter.

342-(Large)

For yderligere information kontakt ejer af Cykler Mallorca, Poul Kornerup Lauridsen på info@cyklermallorca.dk For beliggenhed, priser og faciliteter se Cyklermallorca.dk

Find Cykler Mallorca på Facebook: http://www.facebook.com/CyklerMallorcaCasaDeBicicletas